Een opleiding op maat van jouw bedrijf?

Wij geven je werknemers alle tools en kennis die ze nodig hebben. Kies nu voor meer productiviteit, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Help je collega's om te groeien, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en om jouw bedrijf te versterken.

Het Centrum voor Afstandsonderwijs is jouwbetrouwbare partner in bijscholing en B2B. Makkelijk, snel en flexibel. Bereid je vandaag voor op de uitdagingen van morgen. Zo organiseren we ook virtuele opleidingen. Zo kan jij vanop de werkvloer of vanuit jouw kantoor bijleren.

Specialist in bedrijfsopleidingen

Combineerbaar met je job en gezin
Aan het Centrum voor Afstandsonderwijs kies je een opleiding op maat van jouw situatie. Je hebt keuze uit tal van thuisstudies en virtuele opleidingen.

Gekende expertise in professionele opleidingen
Onderwijs is ons handelsmerk. Onze professionele docenten komen allemaal uit het werkveld en hebben pakken leservaring achter de kiezen.

Een breed aanbod aan praktijkgerichte cursussen
We investeren constant om ons aanbod breed en kwaliteitsvol te houden. Heb je interesse, maar vind je iets nog niet in ons aanbod terug? Dan zoeken wij een expert te zoeken voor jou en je bedrijf.

1. Een verkennend gesprek

Tijdens een voorbereidend gesprek gaan we gedetailleerd in op je wensen, mogelijkheden een doelstellingen. We bekijken samen met jou jouw noden en die van je werknemers met focus op de toekomst. Neem alvast een kijkje tussen onze thema’s en ons opleidingsaanbod.

2. Een persoonlijk traject

Samen met onze docenten en opleidingsconsulenten stellen we vervolgens een gepersonaliseerd programma samen. Kies een opleiding optimaal afgestemd op de context van je bedrijf. Bepaal zelf of je kiest voor een groepsles, afstandsonderwijs, een virtual class of een les bij jouop bureau.

3. Effectief resultaat

Het doel van in-company training is natuurlijk om een concreet en meetbaar resultaat te bereiken. Na afloop van de training controleren we in een vervolggesprek of de deelnemers inderdaad hun doel hebben bereikt. Zo heb je zeker geen spijt van je investering en ben je verzekerd van groei binnen je bedrijf.

Volwassenenonderwijs Feel Good @ work (burn-out, bore-out)

Feel Good At Work

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld om burn- en bore-outs tegen te gaan. Onze expert geeft jou en je collaga's tal van praktische tips en tricks.

Vraag deze les aan!

Time Management thuisstudie

Ontdek de kracht van time management

Kan jouw planning ook een boost gebruiken? En mogen jouw collega's hun time management skills wat bijschaven? Schrijf ze dan nu in.

LEER TIME MANAGEMENT

School Happiness Coach

Ontwikkel jouw talent

Heb jij ook bakken talent in jouw team? En wil je dat naar buiten laten komen? Dan is deze B2B-opleiding iets voor jou. Neem nu contact met ons op.

KIES VOOR SUCCES

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-