Mental coach, cpProfessionWithFuture

Als Mental Coach help jij mensen hun leven weer in handen nemen. Je ondersteunt bij belangrijke beslissingen en helpt doelen te bereiken. Wil je hier graag je beroep van maken? Dan is deze thuiscursus de weg naar een nieuwe toekomst!

Doorheen de verschillende modules van deze opleiding leer je hoe je klanten kan coachen en begeleiden. Eerst bestudeer je de basisprincipes zoals goede intakegesprekken en advies geven. Vervolgens scherp je je communicatieve vaardigheden aan en leer je constructieve feedback geven en conflicten oplossen. Je leert assertiviteitstraining om het zelfvertrouwen van je klanten te versterken zodat ze uitdagingen confronteren en niet vermijden.

Stoom jezelf klaar om als mental coach aan de slag te gaan!

Het enige wat je achterlaat, zijn de sporen van hoe goed je anderen hebt geholpen.

onbekend
cpWouldYou
 • anderen helpen om hun leven opnieuw in balans te krijgen
 • professioneel aan de slag gaan met je mensenkennis en empathisch talent
 • alles leren over gesprekstechnieken, stress, assertiviteitstraining en nog zo veel meer
 • weten hoe je een eigen coachingbureau opstart
 • studeren op eigen tempo, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby's
Mental Coach Allround
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1590

cpProgram Mental Coach Allround

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Praktische Psychologie
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Praktische Psychologie

Het menselijk gedrag is intrigerend. Wil je inzicht krijgen in de lichamelijke, geestelijke en sociale ontwikkeling van de mens? Dompel je dan onder in deze praktijkgerichte opleiding!

Tijdens deze cursus bestudeer je de relatie tussen de hersenen en het gedrag van mensen. Je leert achterliggende oorzaken en intenties begrijpen. Je ontdekt hoe persoonlijkheid, motivatie en emoties tot stand komen. Dankzij deze expertise ben jij in staat om anderen persoonlijk te ondersteunen, te begeleiden en te adviseren.

Ga na deze cursus aan de slag als coach of therapeut. Jij bekijkt klanten in hun geheel. Met uniek inzicht, goede raad en een luisterend oor help je klanten verder. Jij bent dé vertrouwenspersoon bij uitstek!

allroundModuleSavings

readMore
Life Coach Basis
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Life Coach Basis

Doelen bereiken maar ook genieten van het leven. Professionele voldoening maar ook liefde en affectie vinden. We willen het allemaal. Veel mensen kunnen wel wat hulp gebruiken bij hun zoektocht naar geluk. Als life coach ben jij de motor achter deze onderneming. Jij pusht mensen door obstakels, door tegenslagen, verder en verder naar hun doelwit.

Sta jij te popelen om mensen hun leven in eigen handen te laten nemen? Ben jij een mentale defribillator?

Met deze praktijkgerichte thuiscursus leer je hoe je negatieve gevoelens, destructieve denkwijzen en slechte gewoonten overwint. Hierna ben je klaar om een knallende carrière te kickstarten als professioneel life coach die mensen laat bruisen van de energie!

allroundModuleSavings

readMore
Gesprekstechnieken
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Gesprekstechnieken

Wie goed en efficiënt communiceert, heeft altijd een streepje voor... Je bent vlot in de omgang en ademt succes uit op professioneel vlak. Wil jij daarom ook je boodschap overtuigend overbrengen tijdens presentaties, moeiteloos onderhandelen met klanten en leveranciers en helder communiceren met je collega’s, of anderen hierin coachen? Dan is deze thuiscursus écht voor jou.

Je leert doorheen de opleiding op een constructieve manier feedback geven en samenwerken. Zo worden conflicten omgezet in een positieve groepsdynamiek en ga je elke situatie aan. Na afloop voel je je op je gemak in elk gesprek en sta je sterker in je schoenen. Zeker de moeite dus!

Met deze thuiscursus vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt!

allroundModuleSavings

readMore
Stresscoach
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Stresscoach

Stress, stress, stress. Het woord is niet meer weg te denken uit onze taal. Dat geeft perfect aan hoeveel mensen met het probleem kampen. Sommige mensen zijn er zo weer vanaf, bij anderen veroorzaakt stress depressie of energietekort. Daar geraak je niet zomaar van af. Dat vraagt om professionele hulp. Stresscoaches spelen daarom een onmisbare rol. Wil jij die rol vervullen? Volg dan deze thuisstudie.

Als Stresscoach begeleid jij mensen. Jij helpt ze er weer bovenop. Jij brengt rust, optimisme en positieve energie. Je klanten bloeien open en stralen opnieuw. Dankzij jouw constructieve en effectieve aanpak voelen mensen zich beter. Dat geeft jou enorm veel voldoening. Dat je er ook nog iets mee verdient, is simpelweg mooi meegenomen.

allroundModuleSavings

readMore
Assertiviteitstraining
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Assertiviteitstraining

Als assertiviteitscoach leer jij klanten grenzen stellen, nee zeggen en conflicten aangaan.

Veel mensen kampen namelijk met onzekerheid. Soms zijn ze zelfs zo onzeker dat het hen tegenhoudt hun doelen te bereiken. Sta jij te poppelen om het vuur in je cliënten aan te wakkeren en hun zelfzekerheid naar ongekende hoogtes te tillen? Dan is onze thuiscursus assertiviteitstraining dé kans om je talenten te verzilveren!

Leer alles wat je nodig hebt om jezelf en anderen te coachen naar een zekere toekomst!

allroundModuleSavings

readMore
allround Mental Coach thuisstudie
cpSkillsAndSkills
 • De basisprincipes van lifecoaching staan in je geheugen gegrift
 • Je communicatieve vaardigheden zijn optimaal
 • Je begrijpt alle motieven en beweegredenen van mensen
 • Je zet gesprekstechnieken professioneel in
 • Je schakelt stress om in positieve energie
 • Je weet hoe je als zelfstandig Mental Coach aan de slag gaat
allround Mental Coach thuisstudie
cpFutureOpportunities
 • Mental coach
 • Medewerker in een coachingspraktijk
 • Coach in een onderneming of organisatie

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen de minuut op jouw profielpagina. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post en deze ontvang je snel thuis. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een gepassioneerd topdocent via een online platform, dus je staat er niet alleen voor! Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

cpFinancialInfo

Mental Coach Allround
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1590

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€360 cpOnSubscribe
€339.30 partPayStep
€339.30 partPayStep
€339.30 partPayStep
€339.30 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Mental Coach Allround

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Yole M.
Yole M.

De docent onthaalt je warm en geeft constructieve kritiek. Zowel de cursus als haar feedback stimuleren tot diepere reflectie.

Veronique C.
Veronique C.

Zeer goede basis cursus! Hiermee kun je een goede start maken. Ik kijk uit naar de cursus Gevorderde!

Ellen
Ellen

De cursus was enorm goed en duidelijk geschreven. Heel strak en beknopt alles in 1 korte cursus gegoten. Een plezier om te studeren. Ik zou deze cursus zo aan andere geïnteresseerden aanprijzen en begin met evenveel zin aan een nieuwe cursus hier.

interestsCarouselHeader