teacherLabel

Dominieke Van Den Bossche

4.7 / 5
Dominieke Van den Bossche is stresscoach, burn-outcoach, rouwtherapeut en professional organizer. Ze brengt structuur aan in het leven van mensen, zowel in hun ruimte, tijd, agenda als hun levenswijze. Dat zorgt ervoor dat zij minder stress ervaren, minder kans hebben op een burn-out, leren om de belangrijke dingen in het leven te waarderen en meer te kiezen voor wat ze echt willen in het leven. Als docente van de cursus Professional Organizer geeft ze haar studenten niet alleen theoretische inzichten mee, maar werkt ze ook voortdurend met oefeningen en voorbeelden uit de praktijk. Zo weet je meteen wat je te wachten staat als je als Professional Organizer aan de slag wilt gaan.
Dominieke Van den Bossche is stresscoach, burn-outcoach, rouwtherapeut en professional organizer. Ze brengt structuur aan in het leven van mensen, zowel in hun ruimte, tijd, agenda als hun levenswijze. Dat zorgt ervoor dat zij minder stress ervaren, minder ka
readMore

Dominieke Van Den Bossche givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0