teacherLabel

Yolande Bal

4.9/5

Yolande Bal is docente Aromatherapie en Herborist in het Centrum Voor Avondonderwijs. Ze studeerde af als scheikundige, maar volgde onmiddellijk heel wat bijscholingen over voeding, levensbeschouwingen, vegetarisme, ecologie...  Ze geeft deze kennis ook graag opnieuw door in heel wat opleidingen, en dit ondertussen reeds meer dan 30 jaar.  
Leergierig is de wetenschapster dus vast en zeker. 
Yolande baatte naast het vele lesgeven ook 9 jaar haar eigen natuurvoedingswinkel, kaasmakerij en herboristerie uit in Wachtebeke, en stichtte enkele afdelingen van ecologische en natuurgerichte vzw's. Ze werkte ook acht jaar voor Omega Pharma waar ze vooral de apothekers opleidde in de wereld van de Herboristerie en Aromatherapie. 
Naast haar klein- en groothandel in Etherische Oliën 'Pièce Unique', en de tientallen jaren ervaring als lesgeefster, leert deze doorwinterde docente nog steeds met zoveel enthousiasme en plezier aan studenten hoe planten en kruiden ondersteuning kunnen bieden in het dagelijkse leven. 
“Een gezond leven leiden op basis van natuurlijke producten is zo fantastisch!”, zegt ze.

teacherGivesCourse Aromatherapie, and Herborist. Yolande teacherAlsoGivesCoursesGezondheidscoach Allround, and Voedings- en Kruidenspecialist.

Yolande Bal givesCourses

undefined

Aromatherapie

Leer in 5 groepslessen alles over aromatherapie van echte professionals!

undefined

Herborist

Volg de opleiding Herborist en word een krak in je vak als Herborist.

undefined

Gezondheidscoach Allround

Volg de opleiding Gezondheidscoach Allround en word een krak als Gezondheidscoach.

undefined

Voedings- en Kruidenspecialist

Dé beste opleiding in Vlaanderen om te starten als voedings- en kruidenspecialist!


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0