Persoonlijk studieadvies

Leuk dat je een nieuwe carrière wil starten! Een nieuwe carrière betekent jezelf verder ontwikkelen en groeien. Daar zijn onze opleidingen voor gemaakt.

Heb je hulp of advies nodig bij het kiezen van jouw ideale opleiding? Onze gediplomeerde opleidingsadviseurs staan voor je klaar en beantwoorden al jouw vragen. Ze geven je goede raad en gaan samen met jou op zoek naar de opleiding die bij je past. Ons team is er voor jou!

Je bereikt hen via het nummer +32 (0)3 292.33.33, door het contactformulier in te vullen, of een berichtje te sturen via de chatfunctie op onze website.

Uiteraard ben je van harte welkom op een van de bezoekadressen in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt om een volledig cursusboek in te kijken.

Is loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Wil je een persoonlijk ontwikkelingsplan laten opstellen om jouw doelen te bepalen en heb je nood aan regelmatige coaching? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Je krijgt een persoonlijke begeleider toegewezen die met jou bekijkt wat je sterktes en verbeterpunten zijn. Samen ga je op zoek naar de mogelijkheden om alles uit je carrière te halen.

Vind jouw nieuwe studierichtingin 6simpele stappen

Hieronder leggen we je in 7 simpele stappen uit hoe je een opleiding kiest.

  • 1. Selecteer jouw interesses: bekijk onze thema's en kies jouw favoriete onderwerpen.
  • 2. Kies voor werkzekerheid: al onze opleidingen zijn afgestemd op de behoeftes van de arbeidsmarkt. Ga voor elk van je gekozen thema's na welke opleidingen je kansen op werk aanzienlijk verhogen en maak een lijstje.
  • 3. Bepaal je niveau: beginners kiezen best voor een opleiding waar geen voorkennis voor nodig is. Die informatie vind je terug op de webpagina van elke cursus. Na je basisopleiding kan je nog altijd een vervolopleiding volgen. Bekijk zeker ook onze allround opleidingen, waarbij je evolueert van beginner tot expert.
  • 4. Verzamel informatie: neem de webpagina's van alle opleidingen uit je lijstje grondig door, lees de infobrochure en vraag een gratis proefhoofdstuk aan.Denk na over de voor- en nadelen van elke carrière.Tip: op de eCampus kan je al jouw interesses verzamelen en extra snel proefhoofdstukken bekijken.
  • 5. Kom je cursus inkijken: op onze secretariaten staan onze opleidingsverantwoordelijkenvoor jou klaar om vragen te beantwoorden en je je favoriete cursusboek te laten doornemen. Zo weet je exact wat je te wachten staat.
  • 6. Kies een thuisstudie of virtuele opleiding: onze opleidingen kan je zowel in thuisstudie of virtuele lessen volgen. Zo studeer je lekker op je eigen tempo!

Ontdek het Centrum voor Afstandsonderwijs


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-