Het geheime wapen van Pierre

In het bedrijfsleven is levenslang leren cruciaal. Pierre motiveert zijn medewerker met All You Can Study.

moreInfo

5 redenen waarom Handreflexologie jouw wellnesscarrière zal boosten

In de wereld van wellness en therapie is handreflexologie een groeiende trend, waarbij de handen als de toegangspoort tot het hele lichaam gelden. Steeds meer masseurs, kinesisten en fysiotherapeuten specialiseren zich in deze kunst om hun cliënten holistisch te genezen. Lees snel verder en ontdek hoe Handreflexologie het verschil maakt voor jouw carrière.

moreInfo

De kracht van bijscholing voor interieurstylisten: een recept voor succes!

Ontdek waarom interieurstylisten die zichzelf blijven bijscholen een voorsprong hebben op hun vakgenoten. Van innovatieve ontwerpen en milieuvriendelijke oplossingen tot het vergroten van klanttevredenheid en zakelijk inzicht, we verkennen de vele voordelen van voortdurende ontwikkeling in deze dynamische branche. Bereid je voor om geïnspireerd te worden!

moreInfo

Vier Tips: hoe pitch je je een opleiding aan je werkgever?

Werknemers die zich bijscholen zijn extra gemotiveerd en zijn mee met de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Bovendien brengt hun kennis inkomsten op! Maar hoe overtuig je je werkgever van de meerwaarde van een opleiding? Wij vroegen het aan de HR-manager van een succesvolle onderneming.

moreInfo

Succesverhaal: Oud-studente Maria Muto publiceert haar vierde boek

De succesverhalen van onze alumni delen we maar al te graag. Deze keer zetten we oud-studente Maria Muto uit Genk in de kijker. Zij behaalde een tijdje geleden haar diploma ‘Kinderboeken Illustreren’ en bracht net haar vierde boek uit. “Ik gebruik mijn cursusboek nog steeds. Dat is echt mijn Bijbel.”

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0