Studente in de kijker: Katrien Van Ghelewe

Katrien opende samen met haar zoon Charles in Januari hun fenomenale cocktaillounge, Winston III in Ronse. Om ook speciality coffees te kunnen aanbieden, volgde ze bij ons de opleiding Barista in avondschool. Lees hier haar ervaring!

moreInfo

Digital Nomad: De droom van Gen Z

Meer en meer jonge mensen dromen ervan om reizend geld te verdienen en zelf te kiezen waar ter wereld ze werken. Maar hoe pak je dat aan? Aan het woord: Genji, een jonge, succesvolle digital nomad.

moreInfo

Je normaal eetpatroon na het vasten heropnemen

Een langdurige periode van vasten, zoals de ramadan of detoxen, is een grote verandering in ritme. Het spijsverteringsstelsel gaat op een andere manier werken. Na de zuivering is het van essentieel belang om doordacht je oude of verbeterde eetpatroon terug op te nemen, zodat de overgang soepel verloopt en het lichaam er het meeste voordeel uit haalt.

moreInfo

5 manieren waarop reiki je leven verbetert

Ben je op zoek naar meer balans in je leven? Laat je dan verrassen door de geheimen van reiki. Deze unieke therapeutische massagetechniek brengt verlichting in elke dimensie van je leven! 

moreInfo

5 goede redenen om afstandsonderwijs te volgen

Afstandsonderwijs volgen is een verstandige keuze: je volgt je cursus waar je maar wilt, besteedt de tijd die je eraan wilt besteden, het is goedkoper en je kiest de opleiding die je wilt volgens JOUW wensen!

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0