Laat je carrière bloeien met de cursus Florist

Zet jij graag de bloemetjes buiten? Maar ook evengoed binnen? Dan weet jij als geen ander dat een mooi boeket woningen en feesten in een oogwenk opfleurt. Het wordt nog toffer als deze bloemstukken van eigen makelij zijn. De opleiding Florist bereidt je voor om als zelfstandig of freelance bloemist aan de slag te gaan.

moreInfo

Ontdek de nieuwste trend: Biab Nails

Hou je van mooie, verzorgde nagels die wekenlang meegaan? Dan is Biab (Builder in a Bottle) precies wat je zoekt! Deze revolutionaire nageltechniek verovert de wereld in rap tempo. Ga mee met de trend en breid je skills uit met de cursus Biab Nails.

moreInfo

Krijg een onfeilbaar inzicht met de cursus Pendelen

Ben jij ook intuïtief ingesteld? Ben je op zoek naar een hulpmiddel om het onderbewuste te verkennen? Dan is de cursus Pendelen zeker iets voor jou! Het is een boeiende methode die al eeuwenlang succesvol gebruikt wordt.

moreInfo

Ontwikkel je juridische expertise met de cursus Burgerlijk en Handelsrecht

Ben je geïnteresseerd in Burgerlijk en Handelsrecht? Wil je alles weten over markten en prijzen? Vind je het belangrijk dat er regels zijn voor de onderlinge verhouding tussen mensen? Dan is de thuisstudie Burgerlijk en Handelsrecht helemaal iets voor jou!

moreInfo

Motiveer en inspireer anderen met de cursus Train de Trainer

Ben je gepassioneerd door coaching en droom je ervan om anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken? Goed nieuws! Met de cursus Train de Trainer maak je die droom waar.

moreInfo