Altijd en overal bij de les

Met een opleiding bij Centrum voor Afstandsonderwijs bereid jij je voor op een carrière waarin je je helemaal thuis voelt. Twee pijlers vormen het fundament voor die opleiding: kwaliteit en flexibiliteit.

De praktijkgerichte cursussen en vakexperts die je persoonlijk begeleiden verzekeren kwaliteit. Die kwaliteit leverde ons al verschillende certificaten en erkenningen op en dus ook: tevreden en goedopgeleide studenten!

Onze opleidingsmethode is flexibel: jij studeert waar en wanneer je wil. Daarnaast geven we je de kans om in groep te studeren met onze Virtual Classes of Groepslessen die op verschillende locaties plaatsvinden. Kies uit de verschillende startdata en plan je opleiding in jouw agenda in.


Thuis in de klas

Jij beslist waar en wanneer je jouw opleiding volgt. Werk jij graag thuis of liever in een koffiebar? Hou je van drukte om je heen of toch maar rust? Misschien combineer je je studie wel met een uitdagende job of een groot gezin? Wat je situatie ook is, jouw cursus past perfect in jouw leven. Zo voel jij je thuis in de klas!

Om je studietraject te voltdooien, krijg je 5 jaar de tijd. Tijd genoeg dus om je de leerstof helemaal eigen te maken.

THUISSTUDIES

Kwalitatieve cursussen altijd op zak

Jouw thuiscursussen zijn kwalitatief en praktijkgericht. Vakexperts stellen de cursus zorgvuldig samen, voorzien praktische oefeningen en voorbeelden en houden de leerstof up-to-date. Zo blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw veld, waar je meteen aan de slag gaat!

Met je papieren cursus blijf je bij de les, maar ook dankzij onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving: eCampus. Via je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je er je eigen agenda en ontdek je nieuwe cursussen die aansluiten bij jouw interesses. Zo bewaar je altijd het overzicht!

ONZE THUISCURSUSSEN


Thuis professioneel begeleid

Bij Centrum voor Afstandsonderwijs geniet je van studievrijheid én -begeleiding. Tijdens je opleiding word je minstens 1 jaar lang begeleid door een professionele docent, een expert in jouw vakgebied. Zit je met een vraag of wil je extra oefeningen maken? Contacteer je docent via de eCampus en krijg binnen de 48 uur de informatie die je nodig hebt. Om er zeker van te zijn dat onze experts kwalitatieve begeleiding voorzien, verkiezen we mensen die bij ons met voortreffelijke cijfers afstudeerden.

Jij mag dus rekenen op kwalitatieve opleidingen en bekwame docenten met relevante werkervaring!

ONZE DOCENTEN


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-