Afstandsonderwijs altijd dichtbij

Wij zetten in op bereikbaarheid en efficiëntie, zodat jouw kwaliteitsvolle en praktijkgerichte opleiding zo vlot mogelijk verloopt. Zo zijn we altijd bereikbaar via onze chat of ons contactformulier. Er is ook altijd een secretariaat bij jou in de buurt, want onze secretariaten zijn strategisch verspreid over Vlaanderen en Brussel. Daarnaast organiseren we regelmatig virtuele infosessies, waarin we een antwoord geven op al je vragen over onze school en jouw opleiding. Op die manier helpen we van overal met jouw individuele studietraject.

Digitale ontmoetingsplaatsen

Wil je meer weten over je opleiding of onze school? Ontmoet ons vanuit je zetel, via verschillende kanalen.


Chat

Zit je met een prangende vraag? Via de chatfunctie op onze website chat je met een opleidingsadviseur die je meteen verder helpt.

Contactformulier

Wil je meer info over een opleiding of heb je een specifieke vraag over je cursus? Met ons contactformulier krijg je uitgebreid antwoord!

Virtuele infosessie

Zin om opleidingsadviseurs, docenten en medestudenten te ontmoeten? Woon een virtuele infosessie bij en leer alles over je cursus en onze school.

Veelgestele vragen

Ook je medestudenten hebben antwoorden! Bekijk de Veelgestelde vragen op onze website en vind het antwoord op jouw vraag.

Onze secretariaten

Onze secretariaten bevinden zich in Hasselt, Antwerpen, Gent en Brussel. Spring eens binnen en vertel ons wat je wil weten. We staan klaar met informatie over opleidingen en cursussen om in te kijken. Verder verwelkomen we je om examens af te leggen of in gesprek te gaan met onze opleidingsconsulenten.

Er is altijd een secretariaat bij jou in de buurt. Bovendien zijn ze allemaal makkelijk bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer.


Antwerpen

Brussel

Hasselt

Gent

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-