Verover jouw sector van thuis uit

Met onze kwalitatieve en praktijkgerichte cursussen ga jij meteen aan de slag in de sector van jouw keuze. Pas je opleiding aan je levensritme aan en geniet van de persoonljike begeleiding van een expert! Zo heb je alles in huis om het te maken.

Kom je ook graag uit je kot? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze Groepslessen, die op verschillende locaties plaatsvinden.
Toch liever digitaal bruggen bouwen? Dan zijn onze Virtual Classes vast iets voor jou!
Erkende kwaliteit

Een vakexpert stelt jouw cursus samen en update hem regelmatig. Zo ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw droomsector.

Persoonlijke begeleiding

Je studeert zelfstandig, mét een professional aan je zijde! Geniet minstens 1 jaar van de persoonlijke begeleiding van een vakexpert, die al je vragen beantwoordt.

Correcte prijs

Wij vergelijken prijzen zodat jij een correcte prijs betaalt voor je cursus. Hou ook zeker onze website en je mailbox in de gaten, want we organiseren regelmatig kortingsacties!

Eigen tempo

Jij krijgt 5 jaar de tijd om je studietraject af te leggen. Zo pas jij je opleiding aan jouw levensritme aan en voel je je volledig thuis in je nieuwe sector.

Praktijkgerichte cursussen

Met je thuisopleiding sta je meteen in de praktijk. De praktijkgerichte oefeningen en voorbeelden stomen je klaar om de sector van jouw keuze meteen te veroveren.

Relevant diploma

Een diploma van onze school verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt. Door je diploma voor te leggen, overtuig je je nieuwe werkgever van je expertise, leergierigheid en ambitie.


"Ik ben Franstalig opgevoed en werk in Brussel. De communicatie met mijn Nederlandstalige klanten en collega's was voor verbetering vatbaar. Vandaag loopt de communicatie op wieltjes, doordat ik de thuiscursus Nederlands voor Gevorderden volgde. Ik praat vlot Nederlands en schrijf makkelijk zakelijke mails. Een absolute aanrader voor iedereen met professionele ambities!"

Josephine, oud-student Nederlands voor Gevorderden

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0