Wij helpen je thuis bouwen aan je carrière

Bij Centrum voor Afstandsonderwijs geven we jou de kans om aan je eigen tempo te bouwen aan je professionele droom. Met dat doel ontwikkelen we kwalitatieve en praktijkgerichte thuiscursussen, die je makkelijk in je planning laat passen. Je krijgt 5 jaar de tijd om je studietraject af te ronden. Een vakexpert staat je minstens 1 jaar bij om je persoonlijk te begeleiden. Jij hebt dus de vrijheid én de begeleiding om de sector van jouw dromen van thuis uit te veroveren.

Bouw je ook graag een netwerk uit door contact te leggen met medestudenten? Dan zijn onze Groepslessen of Virtual Classes vast iets voor jou.

De bouwstenen van jouw thuisopleiding

Centrum voor Afstandsonderwijs helpt jou aan je professionele droom. Hoe? Door de juiste bouwstenen aan te reiken: kwalitatieve cursussen, persoonlijke begeleiding van experts, voldoende vrijheid en ons online leerplatform. Zo heb je alles in huis om het te maken!


Kwalitatieve cursussen

Onze thuiscursussen zijn kwalitatief en praktijkgericht. Vakexperts stellen ze zorgvuldig samen en updateten ze regelmatig. Zo blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw sector.

Individuele begeleiding

Minstens 1 jaar van je opleiding krijg je persoonlijke begeleiding van een professionele docent, een expert in jouw vakgebied. Heb je vragen of wil je meer oefeningen maken? Jouw docent helpt je graag vooruit!

Persoonlijke planning

Werk jij graag in een rustige omgeving of zoek je liever de drukte op? Ben je een ochtendmens of een nachtraaf? Wat je situatie ook is, onze thuiscursussen passen perfect in jouw planning.

eCampus

Jouw gepersonaliseerde studeerplek? Onze online leeromgeving eCampus! Via je studentenprofiel raadpleeg je je eigen agenda en ontdek je nieuwe cursussen die aansluiten bij jouw interesses.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0