Switch garantie

Onze onderwijsinstelling is de meest flexibele en klantvriendelijke van de Benelux! Hieronder vind je alle rechten die je hebt als student wanneer je bent ingeschreven voor een opleiding en je een wijziging wil aanbrengen aan je lessenpakket.

Switch naar een ander lesmoment

Ben je ingeschreven voor een groepsles en andere data passen je beter? Je mag je groepslessen altijd volgen op een ander moment. Kijk op de kalender en geef ons aan welke data je beter passen. Mits vrije plaatsen volg je je lessen op ander tijdstip. Je ontvangt dan opnieuw een e-mail met de nieuwe startdatum. De lessen waaraan ja al deelnam volg je gratis opnieuw.

Wie is ingeschreven voor een thuiscursus mag altijd de startdatum verzetten naar een latere datum. Je hebt vanaf je nieuwe startdatum recht op je 365 dagen persoonlijke begeleiding.

Switch naar een andere locatie

Ben je ingeschreven voor een groepsles en wil je van leslocatie veranderen? Dit is mogelijk! Alle opleidingen worden op dezelfde manier in alle campussen georganiseerd. Het lessenplan en de cursusinhoud zijn overal hetzelfde. Mits vrije plaatsen zetten we graag je lessen over naar een andere lessenreeks!

Draag je inschrijvingsgeld over aan een vriend

Als er wijzigingen gebeuren in jouw cursusplanning en je geen ander lesmoment vindt, mag je je inschrijvingsgeld overdragen aan iemand anders. Je broer, je tante of je buurvrouw mag dan in jouw plaats naar de les komen!

Ga voor een andere opleiding

Ben je ingeschreven voor een groepsles of een virtual class, maar wil je toch liever een ander onderwerp volgen? Binnen dezelfde studiemethode switch je naar een andere opleiding als het jou beter uitkomt. Dit mag zelfs een andere thema of andere taal zijn. We zorgen er voor dat je altijd de opleiding volgt die het beste bij jou past!

Let op: dit geldt niet voor thuisstudies.

Switch naar een thuiscursus

Wist je dat heel wat van onze groepsopleidingen en Virtual Classes een tegenhanger hebben in thuisstudie? Wil je overschakelen naar deze unieke studiemethode, dan betaal je slechts 139 euro per module. Je studeert dan verder van thuis uit onder begeleiding van je persoonlijke docent! Wil je ook de boeken opnieuw gedrukt en opgestuurd hebben, dan betaal je slechts 159 euro per module.

Switch naar een groepsles

Heb je gekozen voor een thuiscursus of een Virtual Class maar wil je toch liever de opleiding via een groepsles afronden? Wil je direct contact met je docent of heb je nood aan de groepsdruk om je opleiding met succes af te ronden? Je kan altijd overschakelen naar een groepsles! Je krijgt dan 30 % korting op de groepsles naar jouw keuze.

Switch naar een Virtual Class

De meeste van onze cursussen kunnen ook thuis in groep worden gevolgd via de Virtual Classes. Daarbij schakel je kosteloos over van je klassikale opleiding naar Virtual Classes. Wanneer je overschakelt van een thuisstudie, maak je gebruik van 30% korting op de Virtual Classes.

interestsCarouselHeader